Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

SÄVSJÖ TRÄHUS

SÄVSJÖ TRÄHUS tillverkar prefabricerade trähus av hög kvalitet med stort inslag av kundanpassning. Den svenska husmarknaden har varit mycket svag de senaste åren med åtföljande svag lönsamhet. Sävsjö Trähus arbetar med fristående säljare varför stora delar av kostnadsmassan är rörlig och direkt korrelerad till försäljningen. Vidare har man hög flexibilitet i produktionen och en mycket liten kapitalbas som inte drar kostnader i form av räntor och avskrivningar. Resultatet i Sävsjö Trähus går upp och ner men över tiden så är både resultat och kassaflöde mer än tillfredsställande. Under 2012 levererades 56 hus, samtliga till den svenska marknaden. Omsättningen uppgick till 100 Mkr (125 Mkr) och rörelseresultatet till -2 Mkr (0 Mkr).

anställdaAntal anställda: XX

omsättningOmsättning: XX

webbplatsWebbplats: www.xx.xx

Kort om Midway Holding

Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2017 totalt ca 1,6 miljarder och består av 7 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

Kontakt

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se