Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

STANS & PRESS

STANS & PRESS är underleverantör till flera stora OEM-tillverkare. Bolaget arbetar aktivt med att genom ett nära samarbete förstärka relationerna med befintliga kunder samt att bredda kundbasen. Starka säljargument är modern och effektiv produktionsutrustning i kombination med hög kvalitet och god leveranssäkerhet. Man producerar kvalificerade komponenter i framförallt små och medelstora serier baserade på laserskärning (två- och tredimensionell), vattenskärning, kantbockning och svetsning. Underleverantörer är direkt beroende av efterfrågan på slutkundens produkter och Stans & Press är inget undantag – vid snabba minskningar i efterfrågan så släpar kostnaderna efter. Även om  Stans & Press har hög resursflexibiltet så har det inte räckt till under 2012. Omsättningen uppgick till 120 Mkr (138 Mkr) och rörelseresultatet till 0 Mkr (10 Mkr).

anställdaAntal anställda: XX

omsättningOmsättning: XX

webbplatsWebbplats: www.xx.xx

Kort om Midway Holding

Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2017 totalt ca 1,6 miljarder och består av 7 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

Kontakt

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se