Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

NOM Holding AS

NORMANN OLSEN

Normann Olsen Maskin och Norgeodesi, som tillsammans utgör NOM Holding, är två teknikinriktade handelsföretag som är aktiva på den norska markanden.

Produktportföljen i Normann Olsen Maskin innehåller ett heltäckande sortiment av truckar, liftar, teleskoplastare, grävmaskiner, asfaltläggare och andra maskiner som används inom bygg- och anläggningsbranschen. Normann Olsen Maskin har heltäckande närvaro på den norska marknaden med fyra egna försäljnings- och serviceanläggningar och kompletterande kontraktsåterförsäljare med serviceavtal.

Riktinstrument och utrustning för lantmätning säljs genom Norgeodesi på den norska marknaden. Normann Olsen Tilhenger säljer släpvagnar och är Midtrailers representant i Norge.

Bolag:

Normann Olsen AS

Bransch:

Teknikinriktat handelsbolag

Omsättning 2017:

252 mkr

VD:

Joh Einar Solhaug

Hemsida:

www.nom.no
www.norgeodesi.no
Handelsföretag
Kort om Midway Holding

Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2017 totalt ca 1,6 miljarder och består av 7 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

Kontakt

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se