Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

NOM Holding AS

NORMANN OLSEN

Normann Olsen är ett teknikinriktat handelsföretag med verksamhet i tre dotterbolag, aktiva på den norska marknaden. Bolaget har cirka 50 anställda.

Produktportföljen i Normann Olsen Maskin innehåller ett heltäckande sortiment av truckar, liftar, teleskoplastare, grävmaskiner, asfaltläggare och andra maskiner som används inom bygg- och anläggningsbranschen. Normann Olsen Maskin har heltäckande närvaro på den norska marknaden med fyra egna försäljnings- och serviceanläggningar och kompletterande kontraktsåterförsäljare med serviceavtal.

Riktinstrument och utrustning för lantmätning säljs genom Norgeodesi på den norska marknaden. Normann Olsen Tilhenger säljer släpvagnar och är Midtrailers representant i Norge.

Bolag:

Normann Olsen AS

Bransch:

Teknikinriktat handelsbolag

Omsättning 2016:

347 mkr

VD:

Joh Einar Solhaug

Hemsida:

www.nom.no
www.norgeodesi.no
Handelsföretag
Kort om Midway Holding
Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2016 totalt ca 1,7 miljarder och består av 9 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.
Kontakt

Gustav Adolfs Torg 47
211 39 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se