Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

Fas Converting Machinery AB

FAS CONVERTING MACHINERY AB

FAS Converting utvecklar, producerar och marknadsför utrustning för konvertering av plastmaterial till produkter på rulle. Till största delen handlar det om sopsäckar i olika utföranden av återvunnen plast samt industrifilm.  Marknadsnischen är smal med relativt stora kunder, vilket i sin tur leder till få men relativt sett stora affärer av projektkaraktär. Västeuropa och USA är de två viktigaste marknaderna och svarar för mer än 75% av FAS Convertings omsättning. Dock har Östeuropa och Mellersta Östern de senaste två åren vuxit kraftigt.  Marknaden bearbetas med egna insatser och med agenter.

Marknaderna har succesivt stärkts för FAS de senaste åren. Försäljningen på historiskt starka marknader har kompletterats med bearbetning av nya geografiska marknader.

Bolag:

FAS Converting Machinery AB

Bransch:

Tillverkare av påsmaskiner

Omsättning 2017:

78 mkr

VD:

Stefan Berg

Hemsida:

www.fasconverting.com
Teknikföretag
Kort om Midway Holding

Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2017 totalt ca 1,6 miljarder och består av 7 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

Kontakt

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se