Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

Haki AB

HAKI

Haki utvecklar och tillverkar säkra och ergonomiska ställnings- och väderskyddssystem. Användningsområdet för Hakis produkter är brett. Utanför den traditionella användningen inom byggsektorn så används det t. ex. vid reparation och underhåll av broar, vid underhåll inom processindustrin, inom varvsindustrin och inom offshoreindustrin. En fördel inom dessa användningsområden är Haki-systemets lämplighet vid hängande montage, att det är ett säkert ställningssystem och att det är snabbt och effektivt att montera.

Haki har funnits på marknaden i över 50 år och bedriver idag aktiv försäljning med utgångspunkt från Skandinavien, Storbritannien, Frankrike och Australien. Produktion sker i Sibbhult, Sverige där också huvudkontoret ligger, i Ungern och i Polen.

Haki har historiskt fokuserat på byggsektorn, men har sedan några år tillbaka utökat sin marknadsbearbetning mot off-shore och industriunderhåll.

Bolag:

Haki AB med dotterbolag

Bransch:

Tillverkar och säljer ställningssystem

Omsättning 2017:

530 mkr

VD:

Thomas Schüller

Hemsida:

www.haki.se
Teknikföretag
Kort om Midway Holding

Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2017 totalt ca 1,6 miljarder och består av 7 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

Kontakt

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se