Vi använder cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Läs mer

OK

Midtrailer AB

MIDTRAILER

Midtrailer utvecklar, tillverkar, marknadsför och finansierar släpvagnar och har lång erfarenhet av specialbyggnationer. Företaget arbetar med fyra varumärken; Sävsjösläpet, Reko Trailer, Niwe Trailer och Erde och erbjuder även ett komplett sortiment av tillbehör och reservdelar.

Företaget är Sveriges nästa största aktör inom släpvagnsbranschen både avseende försäljning och uthyrning. Vagnar för uthyrning säljs direkt till kund och ett nätverk av återförsäljare står för den direkta försäljningen till slutanvändare. Helhetslösningar erbjuds och ofta används vagnarna i en affär där kunden behöver hjälp med att hantera både finansiering, administration, service och reservdelar.

För att förbättra lönsamheten har viss tillverkning flyttats till Östeuropa under 2014. Flytten har inneburit viss friktion varför full förväntad effekt ännu inte uppnåtts. Parallellt med intrimningen av det nya produktionsflödet utvecklas produktportföljen avseende såväl konstruktion som bredd i utbudet.

Bolag:

Midtrailer AB

Bransch:

Tillverkning av släp

Omsättning 2017:

83 mkr

VD:

Lars Thorén

Hemsida:

www.midtrailer.se
Teknikföretag
Kort om Midway Holding

Midway är ett konglomerat bestående av mindre och medelstora företag. Koncernen omsatte 2017 totalt ca 1,6 miljarder och består av 7 helägda bolag. Midway-aktien handlas på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

Kontakt

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö
Tel: 040-30 12 10
midway@midwayholding.se